Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/mtroir/public_html/wp-config.php on line 57
ماشروم برگر سوخاری مخصوص گیاهخواران | مجله اردیبا
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/mtroir/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 475


ماشروم برگر سوخاری مخصوص گیاهخواران

 این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است. برای آشنایی با روش پخت آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ماشروم برگر:

  •     ۱ ورقه پنیر موزارلا
  •     ۱ ورقه پنیر چدار
  •     ۲ عدد قارچ بزرگ، بدون ساقه
  •     ۱ عدد تخم مرغ هم زده
  •     نصف پیمانه آرد
  •     روغن سرخ کردنی

مواد لازم برای سس:

  •     ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  •     ۱ قاشق غذاخوری کچاپ
  •     ۱ قاشق چایخوری سس فلفلی
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک-سیر
  •     یک چهارم قاشق غذاخوری سس تند

مواد لازم برای تزئین:

  •     کاهو
  •     گوجه فرنگی، حلقه ای
  •     پیاز، حلقه ای
  •     خیارشور
  •     نان همبرگر
ماشروم برگر سوخاری

طرز تهیه:

1-درون یک بشقاب مسطح، دو لایه دستمال کاغذی حوله ای بگذارید و قارچ ها را روی آنها قرار دهید. سپس روی قارچ ها دو لایه دیگر دستمال گذاشته و در آخر یک بشقاب دیگر بگذارید.
2-در این فاصله، در یک کاسه کوچک، سس های مایونز، کچاپ، تند، فلفلی، نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
3-پنیر چدار را روی پنیر موزارلا بگذارید، آنها را تا کنید و سپس در قسمت درونی قارچ قرار دهید.
4-قارچ دوم را روی آن گذاشته و سپس یا لایه سلفون روی آن بکشید. پلاستیک را دور قارچ ها به طور کامل بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید.
5-در این فاصله، تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را در سه پیاله مجزا بریزید.
6-درون یک قابلمه کوچک، روغن گیاهی را داغ کنید.
7-در این مرحله، سلفون را باز کرده و ماشروم برگر را ابتدا در آرد، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
8-برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
9-سسی که قبلا آماده کرده اید را روی سطح داخلی نان ها بمالید و به ترتیب کاهو، ماشروم برگر، پیاز، گوجه فرنگی، خیارشور و دوباره نان بگذارید.
وب‌سایت روزیاتو

پست ثابت