مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک‌شده آن استفاده می‌شده است.  درغذا های سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده می‌شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. لیمو دارای خواص مقوی و محافظ قلب، اشتهاآور، آرام‌بخش، ضددرد و ضدانگل‌های روده‌ای نیز هست.

سرآشپز: صنم لامبورن

مواد لازم:
سینه مرغ   2 عدد
پودر لیمو عمانی   1/2 قاشق غذاخوری
مرزه  1 قاشق غذاخوری
نمک   1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه   1/2 قاشق غذاخوری
روغن    1 قاشق غذاخوری
کره   1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
لیمو عمانی را پودر کنید.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/ghaza/morgh-parande/1393/vtrygfeyk.jpg
لیمو عمانی پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/ghaza/morgh-parande/1393/vtrygfeyk1.jpg
سینه های مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/ghaza/morgh-parande/1393/vtrygfeyk2.jpg
به این ترتیب 4 تکه سینه مرغ خواهید داشت. اگر برش ها به جای اینکه سینه مرغ را نازک کند، عمودی باشد، سرخ کردن آنها راحت تر خواهد بود.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/ghaza/morgh-parande/1393/vtrygfeyk3.jpg
طعم دهنده هایی را که با هم مخلوط کرده اید، روی تکه های مرغ بریزید.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/ghaza/morgh-parande/1393/vtrygfeyk4.jpg
سپس در یک تابه روغن و کره را مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بیندازید تا سرخ شود. مرغ ها را طوری در تابه بچینید که فضای مناسبی بین آنها خالی باشد.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/ghaza/morgh-parande/1393/vtrygfeyk5.jpg
به محض اینکه یک طرف مرغ ها طلایی شد، برگردانید تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود. تمام این مراحل زمان زیادی نمی برد.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/ghaza/morgh-parande/1393/vtrygfeyk6.jpg
پس از اینکه طرف دوم هم سرخ شد، آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید، خنک شود.

http://khorak.com/images/axe-mataleb/dastoore-ghaza/ghaza/morgh-parande/1393/vtrygfeyk7.jpg
این غذا را می توانید با سیب زمینی، گوجه فرنگی، انار و ریحان سرو کنید. مرغ سرخ شده با ادویه های ایرانی، غذایی بسیار لذیذ است که در زمانی کوتاه آماده می شود.

منبع:www.khorak.com

پست ثابت