کتلت سیب زمینی

کتلت سیب زمینی

 

کتلت سیب زمینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این کتلت که به آن پن کیک سیب زمینی هم گفته می شود، ترکیبی از سیب زمینی، آرد و تخم مرغ با مزه ی سیر است و تهیه ی آن بسیار آسان است.

۱- هویج و سیب زمینی ها را پوست بگیرید و درشت رنده کنید. سپس آن ها را در دستمال آشپزخانه ی تمیزی ریخته و رطوبت اضافی آن ها را بگیرید. اگر دسترسی دارید می توانید به جای ۲ عدد از هویج ها از شقاقل هم استفاده کنید.
۲- پیازچه ها را خرد کنید.
۳- تخم مرغ ها را با چنگال کمی بزنید.

  1. هویج و سیب زمینی رنده شده را در کاسه ی بزرگی بریزید. پیازچه ی خرد شده، آرد، نمک و فلفل سیاه را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
  2. ماهیتابه ی بزرگی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، ۲ قاشق چای خوری روغن در آن بریزید. مواد را به شکل کتلت هایی با سایز و شکل مورد نظر درآورید. کتلت ها را در چند نوبت برای ۲ دقیقه از هر طرف، تا زمانی که طلایی شوند، سرخ کنید (هنگام نیاز روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید).
  3. کتلت ها را در کنار خامه ترش یا ماست چکیده و تکه های نان میل کنید.

منبع: سایت آشپزباشی

 

 

    سایر
  • تعداد بازدید ها : 151 بازدید

پست ثابت