Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/mtroir/public_html/wp-config.php on line 57
برنجک مارشمالویی | مجله اردیبا
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/mtroir/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 475


برنجک مارشمالویی

برنجک مارشمالویی

برنجک مارشمالویی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این دسر شیرین و خوشمزه خیلی سریع و راحت آماده می شود و به جز کودکان، بزرگسالان هم عاشق آن می شوند.

۱-مارشمالو(Marshmallow) که در فارسی به آن پاستیل پفی و یا پف نبات هم گفته می شود، معمولا ترکیبی از شکر، ژلاتین و آب است و بافتی نرم و پفکی دارد.

معمولا ترکیبی از شکر، ژلاتین و آب است و بافتی نرم و پفکی دارد.

  1. در ماهیتابه ی بزرگی روی حرارت پایین، کره را آب کنید.
  2. مارشمالو ها را در ماهیتابه ریخته و تا زمانی که کاملا آب شده و نرم شوند، حرارت دهید(آن ها را مدام هم بزنید).
  3. آن را از روی حرارت بردارید، برنجک ها را اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید.
  4. ترکیب را در قالب مورد نظرتان پخش کنید، با دست روی آن ها فشار آورید و سطح مواد را صاف کنید (ترکیب کمی چسبناک است، برای این کار می توانید از دستکش یک بار مصرف استفاده کنید).
  5. بگذارید تا مارشمالوها خنک شوند و سپس آن ها را به شکل دلخواه برش دهید.

منبع: سایت آشپزباشی

 

    سایر
  • تعداد بازدید ها : 544 بازدید

پست ثابت