ساندویچ گوشت و پیاز یه عصرانه پر انرژی

 

ساندویچ گوشت و پیاز از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت آشپزباشیطرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
طعم پیاز شیرین کاراملی، این ساندویچ گوشت را فوق العاده می کند.

مواد لازم:

کره ۲۰ گرم

به میزان لازم روغن زیتون

۷۰ گرمشکر قهوه ای

۲ عدد بزرگ پیاز

۱۲۵ میلی لیترسرکه قرمز

۲ عدد نان باگت

۴۰۰ گرم گوشت استیک

سس خردل به دلخواه

۱ مشت شاهی

نکات:

۱- پیازها را پوست بگیرید و آن ها را به پهنای ۲ سانتی متر حلقه حلقه کنید.
۲- گوشت را از فریزر خارج کنید و بگذارید به دمای محیط برسد. آن را در کاغذ روغنی بپیچید و با کف ماهیتابه آن را بکوبید تا صاف و یکدست شود.
۳- می توانید از انواع نان های حجیم استفاده کنید.

طرز تهیه:

  1. کره را به همراه مقداری روغن زیتون و شکر قهوه ای در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی کره آب شد، حلقه های پیاز را در آن بریزید و برای ۵ دقیقه بپزید.
  2. سرکه را اضافه کنید، حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و آن را برای ۳۵ دقیقه تا پیازها از زیر نرم و کاراملی شوند، بپزید(اگر ترکیب خیلی غلیظ شد، می توانید کمی آب به آن اضافه کنید).
  3. در این میان نان ها را در فر با حرارت ۱۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
  4. به گوشت از همه طرف، نمک و فلفل سیاه بزنید. ماهیتابه ی نچسبی را روی حرارت بالا قرار دهید. وقتی ماهیتابه گرم شد، روی استیک ها کمی روغن زیتون بریزید و آن ها را در ماهیتابه بگذارید و با توجه به درجه پخت مورد نظر آن را از هر دو طرف بپزید(برای گوشت نیم پز آن را از هر طرف به مدت ۳ دقیقه بپزید).
  5. گوشت را از روی حرارت برداشته و در بشقاب قرار دهید و بگذارید تا ۱ دقیقه استراحت کند. آن را به قطعات ۱ سانتی متری برش دهید و آن ها را با آبی که انداخته و کمی روغن زیتون ترکیب کنید.
  6. نان های گرم را از وسط افقی برش دهید و آن ها را در آب گوشت بزنید. در صورت تمایل کمی سس خردل روی آن ها بمالید. سپس از ترکیب پیاز کاراملی، برش های گوشت و شاهی روی یک نیمه از نان ها قرار دهید.
  7. نیمه دیگر نان را روی ساندویچ قرار دهید و آن را فشار دهید. ساندویچ را به قطعات مساوی تقسیم کرده و میل کنید.

 

 

منبع:ashpazbashy.com

 

 

    سایر
  • تعداد بازدید ها : 119 بازدید

پست ثابت