طرز تهیه مرغ سرخ کرده با سس قارچ

مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.

 

dire_roast_chicken_with_mustard_thyme_sauce_and_green_salad_with_olives_v

زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

 

سینه مرغ ۲ عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد، خرد شود
سیر ۲ حبه
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر ۲- ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

 

قارچ ۲۵۰ گرم
خامه ۴/۳ پیمانه
سس سویا یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

Grilled-Chicken-Couscous-Salad-58446

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

 

• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

• روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

 

• در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

 

• تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.

 

• مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

 

• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

 

• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

 

• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.

 

• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
• سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

    سایر
  • تعداد بازدید ها : 195 بازدید

پست ثابت