طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

 

 

 

مواد لازم

  • پیاز خلال شده 550 گرم
  • سس بشامل رقیق 1 لیوان
  • آب مرغ 1 لیتر
  • پنیر پیتزا رنده شده 150 گرم
  • روغن مایع 50 گرم
  • آب لیمو 2 قاشق
  • سس سویا 2 قاشق
  • برگ بو 2 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نان تست مکعبی به دلخواهطرز تهیه: در یک قابلمه نسوز و نچسب، پیازهای خلال شده را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس سس سویا و نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید و با پیاز تفت دهید. حالا آب مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد.

 

برگ بو ها را از قابلمه خارج کنید و 2 قاشق آبلیمو اضافه کنید. پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید.  در نهایت می توانید این سوپ غلیظ و خوشمزه را با تکه های نان تست سرخ شده یا نان سوخاری میل کنید و لذت ببرید.

 

نکته: در مرحله اضافه کردن بشامل ممکن است به دلیل وجود آرد در سس، سوپ سر برود، پس حرارت را مدام کنترل کنید.

 

irancook.ir

 

پست ثابت