شیر بادام خانگی

 

زمان آماده سازی۱۰ دقیقه

شیر بادام خانگی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
اگر به هر دلیلی شیر میل نمی کنید، شیر بادام را امتحان کنید، که هم خوشمزه است و هم خواص بسیاری دارد.

مواد لازم:
پیمانه بادام
۱ لیوان آب جوش
۳ لیوان آب
۱/۴ قاشق چای خوری وانیل

نکاتی در مورد تهیه شیر بادام:

۱- اگر دسترسی دارید از نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۲- بادام باید به مدت ۳۰ دقیقه با یک لیوان آب جوش خیس بخورد.
۳- با این مقدار مواد سه و نیم لیوان شیر بادام خواهید داشت.

طرز تهیه: بادام ها را در مخلوط کن بریزید. یک لیوان آب جوش روی آن ها بریزید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. ۳ لیوان آب باقیمانده را به همراه وانیل به آن ها اضافه کنید و مواد را تا کفدار شود، مخلوط کنید. شیر بادام را از صافی رد کنید و میل کنید. می توانید آن را تا ۵ روز در یخچال نگه دارید، قبل از استفاده آن را هم بزنید.

منبع: ashpazbashy.com

پست ثابت