طرز تهیه جوجه کباب با سس سویا

جوجه کباب با سس سویا

 

مواد لازم

  • کنجد بو داده 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  • رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک به میزان دلخواه
  • شکر قهوه ای 1/3 فنجان
  • سس سویا 1/3 فنجان
  • سرکه سیب 1/4 فنجان
  • ران مرغ بدون استخوان 250 گرم
  • روغن گیاهی برای کباب کردن

 

 

طرز تهیه: کنجد، فلفل قرمز، پیازچه خرد شده و رنده پوست لیمو را در یک کاسه بریزید و ترکیب کنید. به میزان دلخواه نمک اضافه کنید و آن را مزه دار کنید.

 

شکر قهوه ای، سرکه سیب و سس سویا را در یک قابلمه کوچک بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس 1/4 فنجان از مایع را داخل یک کیسه پلاستیکی زیپ دار (زیپ کیپ) بریزید. ران های مرغ را از طول برش بزنید و نصف کنید. تکه های مرغ را داخل زیپ کیپ قرار دهید و خوب ماساژ دهید تا سس به خورد مرغ ها برود. اجازه دهید مرغ ها به مدت حداقل 2 ساعت تا 12 ساعت داخل سس ماریناد باقی بمانند تا خوب مزه دار شوند.

 

در این فاصله، قابلمه حاوی باقیمانده سس ماریناد را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. سس را حدود 8-10 دقیقه حرارت دهید تا حجم سس به نصف برسد و سس غلیظ و چسبنده شود.

 

دستگاه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید.( برای کباب کردن روی ذغال، ذغال ها را در یک سمت کپه کنید، برای گریل گازی بسته به نوع دستگاه یک یا دو شعله را خاموش کنید) 6-8 سیخ نازک (سیخ جگر) آماده کنید و آن ها را با کمی روغن چرب کنید. برش های مرغ را به درازا به سیخ بکشید، بطوریکه سیخ چند بار از پشت و  روی مرغ عبور کند. سپس کمی مرغ را با دست جمع کنید تا فشرده و متراکم شود.

 

سیخ ها را روی حرارت قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار با قلمو کمی سس روی آن ها بمالید. حدود 4 دقیقه جوجه ها را کباب کنید تا در برخی گوشه ها نیم سوز شوند. سپس سیخ ها را بچرخانید تا طرف دیگر نیز کباب شود. به طرف دیگر نیز سس بمالید و 4 دقیقه دیگر جوجه ها را کباب کنید تا در نهایت جوجه ها گریل شوند و سس روی آن حالت صیقلی و براق پیدا کند.

جوجه ها را از روی حرارت بردارید. کمی آب لیمو و کنجد و پیازچه خرد شده روی آن ها بریزید و بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.

 

نکته: می توانید ماریناد کردن جوجه ها ( خواباندن در سس) را از شب قبل انجام دهید تا در وقت صرفه جویی شود. اما دقت داشته باشید که قبل از کباب کردن جوجه ها به دمای محیط برسند.

شکر قهوه ای علاوه بر طعم خاصی که دارد باعث تیره تر شدن رنگ جوجه ها می شود و بهترین گزینه برای این غذاست . اما اگر به شکر قهوه ای دسترسی ندارید می توانید از شکر سفید استفاده کنید. در اینصورت از مقدار کمتری شکر( 1/4 فنجان) استفاده کنید، زیرا شیرینی شکر سفید بیشتر از شکر قهوه ای است.

 

منبع: ایران کوک

 

    سایر
  • تعداد بازدید ها : 88 بازدید
  • تگ ها:

پست ثابت